Hooiservice Van der Zwaluw heeft altijd goede kwaliteit hooibalen te koop. Ons hooi is van zeer goede kwaliteit en leverbaar in diverse groottes. Het is geschikt voor rundvee en paarden en wij halen het van eigen land. Hoe jonger het is bij het maaien des te hoger is de voedingswaarde. Er wordt enkel bemest met organische mest.

Wij leveren:

Hooibalen te koop

Wij leveren grote balen hooi van 300-500 kilo en kleine balen hooi van 15-17 kilo. Ook leveren we heston balen van ongeveer 120 kilo. Deze zijn op een steekwagen gemakkelijk door een deur te rijden.
Ons hooi in wikkelbalen is van zeer goede kwaliteit. Het is geschikt voor rundvee en paarden. Ons hooi komt van ons eigen land.
Kruidenhooi voor paarden is een zeer smakelijk natuurproduct waarin vele gedroogde kruiden zijn opgenomen. Hierdoor is de voedingswaarde van deze hoge kwaliteit hooi zeer hoog. U bent bij ons zeker van constante en exclusieve kwaliteit. Onze pakken kruidenhooi wegen ongeveer 20 kilo.
Bij ons in de regio brengen wij uw bestelling vanaf 70 balen in overleg ook bij u thuis. Bekijk hier waar wij bezorgen.

1 comment:

Noor Knook15 mei 2019 at 14:20Reply

Beste lezer,

Mijn naam is Noor knook, ik ben student aan de Aeres Hogeschool in Wageningen. Voor mijn opleiding ben ik op dit moment bezig naar een onderzoek over hooinetten. Om het netten vullen soepeler te laten verlopen was ik benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanleveren van hooi en de interesse om het mogelijk op locatie te laten vullen.

Vandaar de volgende vragen;
- In welke groottes is het mogelijk om het hooi aan te laten leveren (breedte en lengte baal)?
- Wat zijn de kosten van de verschillende groottes van het hooi?
- Wat zou u ervan vinden als de netten op uw locatie worden gevuld?
Ik kijk uit naar uw reactie!

Met vriendelijke groet,
Noor Knook

Menu