Hooi te koop? Hooiservice is een aanrader!

Post 6 of 9

Hooi te koop! Hoe vaak heb ik wel niet gezocht naar een goede leverancier. Dit was voor mij namelijk helemaal niet zo makkelijk. Ik heb mijn drie paarden, twee quarters en een shetlandpony, aan huis staan en heb niet zoveel ruimte om hooi mooi droog op te slaan. Daarom heb ik steeds maar kleine hoeveelheden hooi nodig.

Voordat ik bij Hooiservice Van der Zwaluw terecht kwam, heb ik meerdere andere hooileveranciers gehad. Ik vond ze in verhouding duur, ze deden moeilijk over het langsbrengen of het hooi was eigenlijk veel meer geschikt voor koeien. Dat kan ik met mijn hoefbevangen gevoelige paarden natuurlijk niet hebben.

Ik ben heel erg blij dat ik bij Hooiservice Van der Zwaluw ben uitgekomen. Hij komt altijd langs, ook al heb je niet zoveel pakken hooi of stro in één keer nodig. Hij maakt ook echt tijd om snel te komen leveren, wat ik heel erg fijn vind. Het hooi is van goede kwaliteit, soms zou ik er zelf bijna een hapje van willen nemen zo lekker ruikt het. De paarden vinden het ook lekker en reageren er goed op.

hooi te koop klantverhaal

Zoals je op de foto ziet vinden de paarden het ook altijd leuk als het hooi weer gebracht wordt. Ik kan dit bedrijf echt van harte aanbevelen!

Linda Lebesque – Natuurlijk Paarden

Menu